Schminken

schmink-1Kinderen vinden het heerlijk om hun fantasie werkelijkheid te laten worden.

Door ze te laten schminken kan dat. Voor elk kind zijn er wel leuke, lieve, stoere en grappige modellen. De kinderen bekijken daarna graag hun gezicht in de spiegel, het liefst wel 100 keer. De kinderen mogen zelf aangeven wat ze willen worden.

Door regelmatig cursussen en workshops te volgen bij werelds beste face- en bodypainters blijf ik mijn eigen technieken en competenties ontwikkelen. U kunt dus kwaliteitswerk verwachten.
Ik werk uitsluitend met hoogwaardige proffesionele schmink, die eenvoudig met lauwwarm water en (baby)zeep te verwijderen is. Om ook aan hoge hygiene eisen te voldoen schmink ik niet over wondjes, uitlag en bij zieke kinderen. Een alternatief is dan een schminkafbeelding op de arm. Ook wil ik graag dat de ouders zelf voor het schminken de snottebellekes schoonmaken.

Ik schmink op feesten en partijen. Het uurtarief is € 35,00 incl. BTW. In de prijslijst kunt u meer voorwaarden teruglezen. U kunt vrijblijvend informatie en een offerte aanvragen.

Tevens geef ik workshops voor kinderen vanaf 7 jaar. De kinderen leren in de workshop eenvoudige schminktechnieken en kunnen op elkaar oefenen. Een workshop voor kinderen duurt ongeveer 2 uur. De groep moet minimaal 8 kinderen hebben, maar maximaal 12. De kosten hiervoor zijn € 7,50 per kind.
schmink-2    schmink-4schmink-3

Comments are closed.