Bellypaint

bellypaint-1Een zwangerschap is een kunstwerk op zich. Toch is het fijn om een tastbare herinnering te hebben aan die bolle buik.
Een bellypaint is een mooie afsluiting van deze bijzondere periode.

Tijdens de sessie worden veel foto’s gemaakt. U krijgt na de Belly Paint de beschikking over de foto’s van uw geschminkte buik , bestemd voor eigen gebruik zoals op canvas laten zetten of geboortekaartjes. Vraag ook naar de mogelijkheden om het broertje of zusje mee te schminken.

De kosten voor een Belly Paint zijn € 45,00 (incl. BTW)
Een sessie binnen de regio kan tegen een kilometervergoeding (0,40 p.km) bij u aan huis gehouden worden,anders bent u van harte welkom bij Meijan.
Mocht u onverhoopt de laatste fase van de zwangerschap in het ziekenhuis door moeten brengen, kunt u als het verplegend personeel het goed vindt ook een bellypaint op lokatie laten maken.

Het is tevens mogelijk om een glitterbelly te laten maken. Met cosmetische glitters en speciale huislijm kunnen en mooie afbeeldingen gemaakt worden. Een glitterbelly kost € 65,00 (incl. BTW)

Heeft u interesse, neemt u dan even contact met mij op.                                            bellypaint-4bellypaint-3bellypaint-2

Comments are closed.