Workshop Clelia Marsadie 2011

resume-1Clelia Marsadie is één van de topgrimeurs van Cirques du Soleil Canada. Ze is afkomstig uit Montreal, Canada. Clelia is uiteraard zeer bekend met de ontwerpen die gebruikt worden bij Cirques du Soleil. Wat opvallend is dat ze heel gedetailleerd blend naar alle vormen van het gezicht. Bij de neusvleugels kan zij al drie lagen over elkaar heen blenden om zo die sprekende gezichten te krijgen waar Cirques du Soleil om bekend staat.

Dit was voor mij de eerste keer dat ik leerde schminken met schmink op een creme-basis. Het grote voordeel is dat deze schmink heel goed en lang bewerkbaar is. En nadeel is dat deze schmink dus niet echt droogt en dus makkelijk af geeft.clelia-2

Ze heeft ons begeleid in het maken van een eigen ontwerp. Zie hier mijn ontwerp.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.