Bellypaint met Xandra Brood 2010

xandra-1Op zaterdag 4 september was in Breda de aftrap voor de Estafette voor wereldmoeders van Simavi. In Breda werd er een poging gedaan om zo veel mogelijk zwangere buiken op de foto te krijgen om aandacht te vragen voor de erbarmelijke omstandigehden waarin veel (aanstaande) moeders verkeren tijdens hun zwangerschap en/of bevalling. Helaas sterft er ergens op de wereld één vrouw per minuut aan haar zwangerschap of bevalling. Er waren ruim 100 zwangere vrouwen aanwezig. Voor de echte kick-off heeft Xandra Brood samen met mij de buik van Dominique beschilderd. Ik heb Xandra op weg geholpen met de technieken voor het bellypainten en tijdens de bellypaint heb ik haar geholpen met painten. Het was een groot succes.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.