Dongense Face & Bodypaintwedstrijden 2010

mieke-2

Op 16 mei waren de Dongense Face & Bodypaintwedstrijden. Ik ging hier naar toe als toeschouwer. Daar zijnde ben ik overgehaald door de organisatie om alsnog mee te doen aan de facepaintwedstrijd die al in volle gang bezig was. Alle kandidaten hadden een uur de tijd om hun ontwerp wat ze van te voren bedacht hadden te maken. Ik had slechts nog 20 minuten tijd van dat uur over om en schmink te verzqmelen en te lenen bij anderen en een facepaint te improviseren rondom het thema Hawaï, Mieke was gelukkig zo lief om model te willen staan. Geheel onverwachts beoordeelde de jury mij toch als 4e plaats van de 14 deelnemers binnen deze catergorie. Geen slechte prestatie dus voor iets wat totaal onvoorbereid geïmproviseerd was.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.