Workshop Nick & Brian Wolfe 2010

witchNick and Brain Wolfe zijn de wereldkampioenen bodypaint van 2009. Op 13 en 14 april waren ze in Nederland om workshops te geven. In deze workshop hebben we de schminktechnieken leren te verfijnen. Hoe je makkelijk mooie eyedisigns kunt maken. We hebben hele leuke kleine cheakartfiggurtjes bijgeleerd. En als klapper hebben we les gehad in het maken van skulls (lekker griezelen) en hoe je die makkelijk uit kan breiden naar verschillende typetjes, zoals een skull met een open hersenpan, een skull als weerwolf, een skull die in brand staat. Dit hebben we allemaal geoefend op zogenaamde oefenhoofden, we hoefden gelukkig niet zelf als zombie naar huis. Brain heeft ons ook laten zien hoe je een fantastische enge heks kunt maken (zie hiernaast de foto daarvan). Een hele leuke en leerzame workshop, waarin we natuurlijk ook veel gelachen hebben.nick&brian

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.